Bemutatkozás
Németh Dorottya
 Németh Dorottya vagyok kétszeres fitness világbajnok, Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok.

Tudom, ez így jól hangzik, de nézzük meg a másik oldalról... Németh Dorottya vagyok, 27 éves, aki négy évvel ezelőtt 90 kg volt, aki lemondott önmagáról, aki beletörődött abba, hogy pufi. Aztán belefáradtam abba, hogy gyűlölöm magam, hogy nem tudom legyőzni önmagam és elkezdtem küzdeni. Nem más ellen, nem azért, hogy jobb legyek bárkinél, az egyetlen álom az volt, hogy jobb legyek a tegnapi önmagamnál. Hogy szeressem azt, amit a tükörben látok, hogy ne szégyelljem önmagam.

Versenyzőként rengeteg diétát kaptam, végigcsináltam az összes fotoszintetizálós önsanyargatást. Ma már tudom, hogy egyetlen egy útja van a jojo megszüntetésének és ahhoz, hogy ne pillanatnyi állapot legyen, amiben jól érzem magam, ez pedig a türelem, az életmódváltás és a kemény munka. Amióta a Testnevelési Egyetemen lediplomáztam személyi edzőként dolgozom. 2014. februárjában megnyitottuk a Mybody-t a párommal, ahol egyedülállóan Magyarországon, csak személyi edzések vannak. Számtalan lányt, férfit és nőt segítettünk már hozzá az álomalakjához, vagy magyar és világbajnoki címhez. Ez annak köszönhető, hogy mindenkivel személyreszabottan, célnak megfelelően dolgozunk.

Most végre ezzel az online coaching programmal azoknak is tudunk segíteni akik nem tudnak hozzánk járni edzeni. 10 különböző programot alakítottunk ki, hogy a kezdők és haladók is megtalálják a számukra alkalmas csomagot, legyen a cél a fogyás, izmosodás, versenyzés. Ugyanúgy, ahogy a termünkben, itt is mindenkivel személyreszabottan fogunk foglalkozni, nem sablon edzésterveket és étrendeket küldünk. Minden esetben állapotfelméréssel és kezdő kérdőívvel indítunk, hogy a lehető legoptimálisabb terheléssel és diétával látványos és tartós eredményt érjünk el. Célom, hogy minél több embernek segítsek, hogy a Testnevelési Egyetemen és különböző edzői képzéseken megszerzett tudásom, a 12 éves versenyzői tapasztalatomat megosszam veletek és megtanítsam, hogy érjétek el és tartsátok meg bombaformátokat.

A döntés a Tiéd!