Mi van akkor, ha a „Best of you” az nem a legvékonyabb vagy nem a legkönnyebb formád? Az első képen pár óra múlva megnyertem a 6. magyar bajnoki címem. Fizikailag a legjobb formámban voltam. A verseny felènèl elájultam, és orvoshoz kellett vinni. Ebben az időszakban voltam a legfáradtabb, legingerültebb, legtürelmetlenebb és legéhesebb.

 Lehet-e az a „best of me”, amikor bár a testemmel világbajnokságot nyertem, legbelül csak túléltem, és a lelkem szenvedett?!Nem hiszem.Úgy nem lehetsz a „best of you”, hogy bántod magad, hogy kizsigerled a tested, és soha nem vagy elégedett. Úgy nem, hogy undorral eszed az ételt, és folyton rossz kedvű vagy, mert utálod a tested amiben élsz és egy olyan testideál után áhitozol, amit elérhetsz, de csak pár pillanatig, ami NEM TE VAGY.És úgy sem,hogy hagyod mások kinézete által kevesebbnek érezni magad!

Akkor leszel a legjobb verziója önmagadnak, ha a külsőd és a belsőd egységben lesz. Ha többé nem hasonlítod magad máshoz. Ha elfogadod az adottságaidat és elkezded szeretni a tested, megismerni, és jól bánni vele. Kihozni belőle a maximumot, az adott életszakaszhoz megfelelően. Van,hogy ez a maximum csak annyi,hogy túléled a napot és engeded gyógyulni a tested.És lesz olyan is, amikor( újra) lesz időd sportolni , amikor majd félmaratont futsz, vagy elmész egy testkezelésre, vagy egy jó masszázsra. 

Mert a best of you csak akkor lehetsz, ha megérted,hogy nincs még egy olyan, mint Te,ha nem akarsz másmilyen lenni,mint amilyen vagy.Nekem jelenleg (4,5 hónappal Noel születése után) a best of me, az 15 kg-val nehezebb,mint a világbajnok énem. Valószínűleg lesz ez közelebb is hozzá, de abban biztos vagyok,hogy  azt a gebe csajt többet nem fogom viszontlátni a tükörben!
#realmeproject #anyavagyok #szeresdmagad #bodypositive 

Share: